Framtidsönskningar

För lite mer än två år sen skrev jag ett inlägg här och tänkte nu förgylla min omgivning med ytterliggare ett angående Framtida önskningar kring sitt liv. Jag anser att det är väldigt viktigt att stanna upp och reflektera över livet då och då så man kan se klarare på det man har framför sig och vad man vill fokusera på det kommande året att förbättra.

Så här är mina topp 5 önskningar på min framtids syn:

(Obs jag vet mycket väl att önskningar inte tar mig någonstans utan att det är ens egna aktiva val som gör skillnad, men ibland måste man få det framför sig så man blir mer målmedveten)

1. Egen mindre bostad

Kort info:
Idag bor jag och Sara i en fin trea som föräldrarna äger och där vi bor med sys.

Men efter snart 5 år tillsammans så känns det helt rätt att byta ner sig till nått mindre som en etta där man helt och hållet får stå på EGNA BEN. Att ekonomiskt kunna betala för allting SJÄLV och att vara helt obunden andra människors ekonomi är viktigt.

Att känna att man klarar saker på egen hand och att få testa vingarna för att se om dom håller är också väldigt nyttigt. Av en sån liten simpel sak utvecklas man otroligt som människa och fungerar ännu bättre tillsammans med allt ansvar som kommer.

Så därför ligger det högst upp på listan men är väl också tyvärr längst ner ur ett rent ekonomiskt perspektiv. 




2. Ett fast heltidsjobb

Kort info:
Idag jobbar jag kvällar med sälj.


Ur jobbsynpunkt har detta året inte direkt vart ett bra år. Dock så har jag goda förhoppningar om att hitta ett nytt jobb. Men det är ganska svårt att hitta både där man trivs och får det rätt bra rent ekonomiskt. 

Men ett heltidsjobb hade släppt en stor tyngd från axlarna eftersom jag är en sparare som gärna inte slösar pengar och snabbt bygger på mig en besparing . Och som framförallt tyngs ner när jag inte kan leva utan att någon annan är inblandad. 

Men trots detta så ser jag väldigt ljust på möjlighet till heltidsjobb inom kort. Det är en hög prio som jag arbetar hårt med. 



3.Resa
Kort info:
Under 5 år med Sara har vi inte ens varit utanför norden tillsammans. 

Det hoppas jag att det blir ändring på till nästa år. Trots att det är mycket man vill lägga pengar på så måste man tänka på den egna hälsan också och att under kommande år få åka iväg på ett resmål till nått varmt land ligger även det högt upp på listan. Men det går självklart hand i hand men hur ekonomin ser ut.


4. Träffa familjen mer

Kort info:
Man ses för sällan


Detta är något som jag verkligen vill ha HÖGST UPP på listan och inte som nummer 4. Man det är som det är. Men jag saknar självklart släkt och vänner utspridda i landet som man inte kunnat träffa p.g.a. ekonomin i år. Men framför allt är det FAMILJEN som jag tänker på mest. Att växa upp med sin morsa bror och syster och leva med dagligen till att träffa dom alltifrån 0-2 gånger per år är väldigt tufft och ännu svårare utan ekonomi. 

Så nästa år skall jag försöka ta mig ner 1-2 gånger minst för att träffa syrran brorsan och morsan som jag saknar så! För att inte glömma Freja och Eddie som jag är stolt farbror till som växt till sig sedan jag va där på dopet för ett och ett halvt år sen. SKÄRPNING!  



5. körkort/bil 

Det är en självklarhet att ha ett körkort innan jag blir 25 år. Men jag vill gärna skaffa innan det. Att åtminstone ha körkortet (som jag tänkte ta första dagen jag fyllde 18) är sannerligen på tiden.

RSS 2.0